Solutii profesionale pentru oameni inteligenti

Consultanta tehnica

Home
Consultanta tehnica

Consultanta tehnica de specialitate si urmarire de santier

Young Architects

Prin activitatea de consultanta se intelege efectuarea unor servicii necesare pentru realizarea investitiilor incepand de la faza de proiect pana la faza punerii in functiune. Aceste servicii se asigura prin specialist pe baza de contract.

In practica realizarii investitiilor in tarile U.E., investitorii apeleaza la serviciile de consultanta in scopul realizarii acestora la nivelul cerintelor calitative cerute, cu un cost minim si o durata optima de executie.

Ca partener independent, competent, calificat si corect al investitorului, consultantul executa pentru acesta:

  • Consultatii, rapoarte, expertize si studii, in etapa preliminara de promovare a investitiei
  • Intocmeste documentatii pentru: avize si autorizatii, proiecte si studii preliminare, studii de fezabilitate.
  • Intocmeste proiecte tehnice si detalii de executie, il ajuta pe investitor la selectionarea antreprenorilor si a altor consultant, la contractarea si executia lucrarilor.
  • Supravegheaza in numele investitorului lucrarile de santier cu echipe de ingineri specialist
  • Executa managementul investitiei singur sau impreuna cu acesta in functie de limitele de competenta care i-au fost incredintate
  • Executa pentru antreprenorul general dupa caz: proiecte, detalii de executie, tehnologii de executie, managementul investitiei sau alte servicii necesare acestuia

Cu alte cuvinte, consultantul tehnic este persoana care este apelata atunci cand este intalnita o situatie speciala, cand este necesar sfatul unei persoane experimentate care poate face diferenta intre un succes si un esec.

Urmarirea de santier valideaza actul de creatie (proiectare) si are rolul de a minimiza orice fenomen negativ care se poate interpune intre gandirea inginereasca a proiectantilor si realitatea aplicarii pe teren.
Echipa noastra ofera servicii de consultanta tehnica de specialitate si urmarire de santier prin comunicare de orice natura, prezenta pe santier, precum si analiza situatiilor neprevazute aparute pe toata durata executiei unui proiect.

Inapoi la servicii

Copyright © 2013-2016 SmartProConstruct.Ro. Toate drepturile rezervate.